Uncategorized

Stanica N. Catalin, noul presedinte al organizatiei municipale a PNL Braila


Astazi (n.r.-19.04.2010), in sala de festivitati a Clubului Progresul din Braila, au avut loc alegerile interne pentru stabilirea presedintelui organizatiei municipale a Partidului National Liberal, filiala Braila si alegeri pentru stabilirea membrilor Biroului Politic Municipal. Nu am sa detaliez prea mult despre cei peste 20 de membri ai Biroului Politic ci am sa scriu cateva cuvinte despre lupta care a avut loc intre castigatorul competitiei, Stanica N. Catalin si cel care s-a clasat pe locul doi in aceasta infruntare. Stanica Catalin are 35 de ani, a fost pana azi membru al Biroului Politic Municipal al PNL Braila, este licentiat in matematica, a ocupat functia de inspector scolar pe domeniul sau iar in prezent este profesor de matematica în cadrul Școlii Generale nr. 23 „Mihai Eminescu” din Brăila, scoală de care îmi aduc aminte cu mult drag pentru ca și eu am învățat acolo o buna perioada de timp.  Nu gresesc cu nimic cand zic ca este cea mai buna solutie pentru organziatia noastra locala, un om care s-a implicat in campaniile si in actiunile organizate in Braila de catre PNL si care si-a propus sa alcatuiasca o echipa de oameni competenti, care vor care vor cu adevarat sa lupte pentru o schimbare a orasului in care traiesc. Schimbarea, se subintelege, se doreste a fi in bine, nu doar o schimbare de dragul schimbarii. Obiectivul nostru pe termen mediu, daca nu chiar scurt, este recucerirea Primariei, pierduta in 2008 de catre actualul senator liberal de Braila, Constantin Sever Cibu.

Despre contracandidatul sau, Stan Pandele, nu radeti chiar asa il cheama, nu am date biografice, dar pot spune ca pe domnul acesta nu tin minte sa il fi vazut foarte des la sediul nostru, desi unii dintre colegii mei ziceau ca il cunosc. Le dau crezare, nu am ce sa fac, mai ales ca nu am nimic cu bietul om. El a candidat pentru ca e dreptul lui sa faca asta, insa prestatia sa fost mai mult decat jalnica, as zice chiar trista. Mai ca nu plangea, in timp ce in sala arhiplina, peste 300 de oameni erau acolo, se radea pe infundate. 😆  Cu discursul sau domnul Pandele ar fi  fost un bun lider de organizatie de cartier, dar nu la PNL ci mai degraba pe la PNG sau pe la alt partid care are ca membri activi pe fratele, tatal si nevasta presedintelui si fondatorului acelui partid.

Proportiile scorului au dovedit foarte clar ca asa stau lucrurile, Stanica Catalin obtinand 389 dintre sufragii in timp ce Stan Pandele doar 30. Radeam cu niste colegi dupa alegeri si ziceam ca nici daca era singur in cursa, noul presedinte al PNL Braila nu obtinea atatea voturi. :mrgreen:

Il felicit inca odata pe Stanica Catalin si sper ca sub conducerea lui sa reusim mult mai multe decat am facut pana acum.

Reclame

5 gânduri despre „Stanica N. Catalin, noul presedinte al organizatiei municipale a PNL Braila”

  1. Si cum ti-ai selectat echipa de tineri luptatori pentru victoria liberalismului la Braila? Cred ca ti-a fost usor sa alegi cv-ul demetrei care are stofa de academician. Si la covaci a fost usor, doar este asociat cu fata lu’ balcan.

  2. Stanica N. Catalin,
    Sa nu uitam; Facta non verba. VReau sa spun, ca „prin noi insine, cere fapte, nu vorbe, sub forma de asa zisa propaganda liberala, fara impact pragmatic antreprenorial, in constiinta individuala a aelectoratului.Felicitari,si mult succes; Te invit, sa-mi citesti postul: Scrisoare de blog deschisa, si sa-ti exprimi parerea; e buna ideea; mai trebuie aprofundata, cizelata,temperata? Un lucru este cert; Un inceput, trebuie, facut!
    Sa se dea producatorilor agricoli suburbani, sansa sa-si valorifice organizat truda muncii lor in spiritul initiativei private, specifice economiei de piata!Cu bine! Te astept, pe blogul meu, si te rog, spune-ti parerea asupra temei abordate!Cu bine!

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s