Uncategorized

Tovarasul presedinte al Republicii (Socialiste) Romania, Traian Basescu, va lua cina cu presedintele SUA, Barack Obama


Astazi am aflat cu un entuziasm de nedescris faptul ca mult-iubitul nostru presedinte, Licuriciul Oceanelor, Farul de la capatul lumii, Steaua Calauzitoare a poporului roman, tovarasul presedinte Traian Basescu, va binevoi sa ia cina cu Marele Stapan de la Apus, Zeul Soare al Noii Lumi, domnul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama. Intr-o atmosfera de calda prietenie si de pace intre popoare, la care se vor discuta probleme importante privind securitatea globala si dezvoltarea relatiilor bilaterale sau semnarea tratatului START, tovarasul presedintele Traian Basescu va incerca sa transeze probleme de siguranta nationala, cumpararea de avioane F-16 sau problema scutului anti-racheta.

Intreg poporul roman este deosebit de fericit si de bucuros ca are in fruntea sa in lider atat de potent (din punct de vedere politic), atat de frumos si neasemuit de inteligent. Romanii sunt asteptati sa iasa in strada din clipa in clipa, dotati cu poze, steaguri, bannere cu chipul iubitului conducator Traian Basescu.

Vai domnule presedinte, abia va asteptam sa reveniti, sunteti un veritabil Mesia al romanilor, un Carmaci fara asemuire care isi iubeste poporul si care este iubit de popor. Fara o persoana ca dumneavostra, care sa stie sa manevreze sticla de whisky, sa invarta tiganca la petreceri sau sa danseze din buric, cred ca eram pierduti. Sunt in asentimentul intregii patrii cand zic ca eu, de cand sunt, nu am mai vazut un asemenea barbat de stat ca dvs.

Marele Base I de Romania
Reclame

3 gânduri despre „Tovarasul presedinte al Republicii (Socialiste) Romania, Traian Basescu, va lua cina cu presedintele SUA, Barack Obama”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s