Uncategorized

Urinatul in public, obligatoriu si impozabil din 2010


Ministerul Finantelor Publice a emis un ordin prin care cetatenii sunt obligati sa contribuie la dezvoltarea agriculturii urbane prin folosirea lichidelor ce sunt eliminate pe care naturala din organism. In acest scop toti cetatenii peste 18 ani vor fi obligati sa urineze pe spatiile verzi, in gradinile publice, pe scuarurile cu flori de pe principalele artere de circulatie ale oraselor Romaniei sau la radacinilie copacilor care sunt in parcurile urbane.

Contrariati de acest ordin al MFP, l-am sunat pe domnul Sebastian Vladescu la biroul sau personal din sediul ministerului, pentru a-i cere cateva lamuriri cu privire la masura care pare ca este prea ciudata, chiar si pentru actualul Guvern.

Raspunsul ne-a lasat insa cu gura cascata. Iata ce a declarat Sebastian Vladescu: „Buna ziua. Domnilor, stiu ca nu s-a mai auzit de asa ceva pana acum, dar am facut niste cercetari pe cont propriu si am ajuns la concluzia ca toti cei care urineaza in public de fapt sunt evazionisti fiscali care folosesc urina pentru a propaga hidrogen in atmosfera, cotribuind astfel la incalzirea globala si la imbogatirea unor companii care cica lupta contra incalzirii globale. Pe viitor urina se va putea folosi pe post de combustibil ecologic, asa ca e bine sa declansam procesul de fiscalizare a acesteia inca din acest an, pentru ca altfel tot mai multi romani vor putea face  trafic cu combustibil „, a declarat Sebastian Vladescu.

Reclame

1 gând despre „Urinatul in public, obligatoriu si impozabil din 2010”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s