Uncategorized

Ramses al III-lea, in vizita de lucru la Cotroceni


Maiestatea Sa Imperiala, Prealuminatul si Preaslavitul Faraon al Egiptului, Ramses al III-lea, se afla in aceste zile in vizita de lucru oficiala la Palatul Cotroceni. Acesta a venit insotit de marii magi ai Egiptului, de o delegatie de cititori in stele, cititori in cafea, interpreti de vise si descantatori de vraji, cativa astrologi si alchimisti de la curtea imperiala egipteana. Acestia au fost intampinati la sosirea pe Aeroportul International Bucuresti-Otopeni de catre presedintele Traian Basescu, parapsihologul Aliodor Manolea si de Majestatea Sa, Regina Magiei Albe, Maria de la Clejani unde li s-a urat bun venit pe pamant romanesc iar vrajitoarea noastra a facut un descantec de bun-venit inaltilor oaspeti.

La conferinta de presa sustinuta de cele doua parti, seful statului i-a multumit pentru vizita Faraonului Ramses al III-lea si a punctat importanta intaririi relatiilor bilaterale dintre cele doua state la nivel mistico-cosmogonic. Insa declaratia zilei a venit din partea lui Aliodor Manolea, care a luat cuvantul in respectiva intalnire cu presa. ”  Incep prin a spune ca suntem extrem de bucurosi si de onorati de vizita si ca dorim sa intensificam schimburile interculturale dintre tarile noastre. In cooperare cu Ministerul Educatiei din Egipt vom deschide o Academie de Studii Paranormale la Bucuresti si o scoala de ghicit in stele la Abydos. In plus dorim sa extindem paleta de experiente mistico-ezoterice intre noi si curtea lui Ramses pentru a trece pe un alt plan existential vis-a-vis de relatiile noastre cu Universul si cu energia care provine de la constelatia Alfa-Centauri” a declarat Aliodor Manolea.

Majestatea Sa Ramses al IIl-lea a declarat urmatoarele: „Noi ne-am oferit sa acordam asistenta tehnica partii romane pentru a transforma Casa Poporului in piramida si sa il invatam pe Traian Basescu sa intre mai usor in legatura cu astrele pentru a avea suficienta intelepciune in luarea deciziilor de stat. Principala fereastra a viitoarei piramide in mod sigur va avea deschidere catre Alfa-Centauri”, a declarat MS Ramses al III-lea.

Reclame

4 gânduri despre „Ramses al III-lea, in vizita de lucru la Cotroceni”

 1. Eu ti-am spus ca esti BUN. 🙂
  Am obiceiul sa spun adevarul.
  Iti dai seama ca nu am nici un motiv sa te „lingusesc”
  Pentru ca imi place cum scrii te-am trecut in blogroll 🙂
  Ma bucur pentru tine.
  Nu te lasa!
  Scrie in continuare.
  O sa fie bine…

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s