Uncategorized

Interceptorii terestri americani ai scutului antiracheta au ramas in pana


Proaspat amplasatele rachete de interceptare ale scutului antiracheta american, dovedesc a avea un dusman redutabil chiar in tara pe care trebuie sa o apere. Inca de la sosirea in Romania, rachetele ultrasofisticate si vehiculele performante care le poarta au avut de infruntat gropile din  asfalt, drumurile desfundate si potentialii hoti de cauciucuri. Pe drumul spre Constanta autovehiculele au facut de trei ori pana si din aceasta cauza americanii au dat o comanda speciala in SUA pentru livrarea unui C-117 Globemaster plin cu anvelope pentru situatii de urgenta.

Tiganii – hotii cei mai abili ai anvelopelor americane

In judetul Constanta, odata ajunsi la destinatie, vectorii terestrii au fost lasati o perioada intr-o parcare pentru ca echipajele sa mearga la un Burger King, sa manance cate un cheesburger. La iesirea din local soldatii au constatat ca lipsesc cauciurile masinilor care transporta rachete si ca atare vehiculele au ramas pe butuci in parcarea fast-food-ului de origine, culmea, tot americana.

PS: La inchiderea editiei am aflat ca IPJ Constanta a efectuat o razie intr-o tabara de rromi de la marginea orasului unde a depistat niste roti foarte mari de autovehicule, de provenienta straina, utilizate de tigani pentru a echipa saretele si carutele lor cu mijloace tehnice mai performante

PPS: SRI, CIA, SIE si MI5 au primit o circulara in care se spune ca Mahmoud Ahmadinedjad ar fi facut o criza de ras din cauze ramase inexplicabile.

Reclame

2 gânduri despre „Interceptorii terestri americani ai scutului antiracheta au ramas in pana”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s