Uncategorized

Vrajitoarele confirma ceea ce stia tot poporul: raul s-a instalat in creierii presedintelui si ai conducatorilor


In frunte cu Ciresica din Buftea, care se pare ca este o somitate pe plan intern in magie, alte patru maestre in condusul maturilor cu reactie si facut hocus-pocus deasupra unei ulcele pline cu substante magice, au decis sa purceada la un veritabil ritual de exorcizare al presedintelui Romaniei, al ministrilor si al alesilor neamului. Ele s-au „cuibarit” intr-un apartament din Cluj-Napoca, asezate pe un cearsaf violet!? 😆 cele cinci vrajitoare s-au apucat sa faca tot felul de descantece in jurul unui ceaun in care arde focul. Ca ustensile de vraji, toate folosesc cate un bat de lemn si au pe cap baticuri de aceeasi culoare. „Alungă răul din Guvernul României, să rămână ţara României curată de farmece, de blesteme, să rămână Guvernul curat, să rămână luminat, veşti bune să ne aducă Guvernul. Am potolit şi am îndepărtat flacăra răului şi a blestemului din Parlamentul României prin stol de păsări negre. Să se îndepărteze tot răul, tot farmecul din Parlament, să nu mai fie ceartă şi dezbinare şi să aibă linişte şi să aibă loc împreunarea puterilor şi a forţelor. Ieşi, răule, din ţara noastră şi din creierii preşedinţilor şi conducătorilor”, spune, cu o voce gravă, vrăjitoarea Cireşica din Buftea, singura din România care a scris şase cărţi despre magie.

Ritual din dragoste de patrie

Vrajitoarele au declarat ca totul se face din dragoste de tara, pentru alungarea „duhurilor rele” din Parlament si ca isi doresc ca Palatul Parlamentului sa fie dulce ca mierea si sa adune in el numai dragoste pentru popor.  :mrgreen:   Nici familia Geoana nu a fost uitata, asupra sa planand forte maleficecare au afectat-o pe mai multe planuri.

Avand in vedere ca tot s-au apucat de vraji, eu le-as recomanda calduros sa invoce fortele albe si pentru urmatoarele nenorociri abatute asupra romanilor: lipsa locurilor de munca, Emil Boc, Elena Udrea, imprumutul de la FMI.

Reclame

4 gânduri despre „Vrajitoarele confirma ceea ce stia tot poporul: raul s-a instalat in creierii presedintelui si ai conducatorilor”

  1. „Vrajitoarele au declarat ca totul se face din dragoste de tara…” ce patriote sunt,mancati as okii tai!!! de aia nu m a calcat p mn autobuzul,ci doar o dacie,pt ca au fct ele vraji pt bunastarea tarii,si implicit a mea!

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s