Uncategorized

Romanii, in fruntea saracilor din UE. Romania, prima pe lista „exporturilor de prostituate”


Da da, sunt reale aceste informatii. Guvernantii nostri ne-au propulsat, prin politicile lor pe primele locuri in doua domenii.  Dupa analizele Eurostat, 76 de procente dintre concetatenii mei nu isi permit nici macar sapte zile de vacanta pe an, 19 la suta nu pot sa manance o masa cu carne la doua zile, jumatate nu isi permit sa isi cumpere masina personala iar un sfert dintre romani nu isi pot procura resurse pentru a-si incalzi locuinta pe timp de iarna in mod normal. Aceste date ne plaseaza in funtea saraciei in Uniunea Europeana. Vestile proaste pe acest an nu se opresc aici. Tot mai multe companii din tara nu isi mai pot plati angajatii si cu bonuri de masa, asa ca anul acesta bonurile de masa vor disparea. Cu salarii reduse si fara bonuri de masa, ma intreb cat de mult mai poate indura natiunea asta ocara zilnica la care este supusa?

Un alt capitol la care suntem fruntasi este cel al numarului de prostituate care „muncesc” in strainatate. Daca in 2006 eram doar pe locul trei in Europa la exportul de „fetite”, intrarea in Uniunea Europeana a catalizat acest „sector” de activitate, care a inceput sa devina din ce in ce mai productiv. 12 la suta din prostituatele intervievate de catre organizatia TAMPEP, ce activeaza in domeniul sanatatii, au decalarat ca provin din Romania. 9 la suta din cele intervievate au zis ca vin din Rusia. Romancele sunt primele in Austria, Franta si Ungaria. Autorii acestui studiu au mai precizat totusi ca datele prezentate publicului nu ar trebui considerate absolute pentru ca multe prostituate s-au sustras controalelor si inregistrarilor.

Dupa aceste date pot sa fac niste remarci personale:

1. Aderarea la Uniunea Europeana a adus romanilor mai multa saracie decat prosperitate.

2. Banii care teoretic ar fi putut intra in Romania nu au mai intrat deloc, tara noastra contribuind in schimb la bugetul uniunii cu cateva miliarde de euro.

3. Disperarea a facut ca multe tinere, lipsite de oportunitati in tara sa se prostitueze in alte tari, fiind prada retelelor de trafic de persoane.

Asadar dragi compatrioti, cand ziceti voi sa punem de-o noua revolutie? Si ce propuneti sa le facem acestor criminali care, cu vorbe dulci, ne omoara cu zile? Degeaba l-am impuscat pe Ceausescu ca sa constatam ca dupa doua decenii suntem mai saraci decat pe vremea lui. Daca nici cu o noua revolutie nu merge, ma gandesc sa emigrez. Unde, oi vedea eu!

Reclame

2 gânduri despre „Romanii, in fruntea saracilor din UE. Romania, prima pe lista „exporturilor de prostituate””

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s