Uncategorized

Sa sustinem Masoneria. De acolo ne vine salvarea


Franc-masoneria este Salvarea noastra. Dragi concetateni, nu mai ascultati ceea ce zic tot felul de oameni care sunt de parere ca masonii ne vor raul. Daca nu era masoneria, Romania nu ar fi existat ca Stat, daca nu era masoneria Romania Mare nu ar fi existat. Masoneria vrea pacea mondiala si unificarea tuturor natiunilor intr-un singur conglomerat, condus de un singur Guvern Mondial care sa aduca mai multa prosperitate in toate colturile planetei. Ce conspiratii, ce planuri diabolice, ce crime sau asasinate la comanda? S-a tot spus ca masonii ar fi anticrestini, dar Florian Pitis,de exemplu, era un bun crestin, artist, prezentator al teleenciclopediei, cea mai buna emisiune facuta vreodata pe postul public de televiziune si una din cele mai buna emisiuni de la aceasta ora din peisajul media romanesc. Biserica si Masoneria ne pot ajuta sa trecem peste problemele sociale pe care le avem in acest moment, trebuie sa ne deschidem mintea. Masoneria a fost si este una dintre organizatiile care cumuleaza in sanul ei oameni de mare valoare culturala si stiintifica, veritabile elite intelectuale care, daca ar fi lasate, ar putea face lumea in care traim un loc mai bun. Scopul final al Guvernului Mondial este acela de a nu mai exista razboaie, foamete, boli etc etc.

Niste maniaci sustin ca bolile astea noi, gen aviara sau gripa porcina sunt facute special pentru a decima populatia globului si sustinute de un misterios conglomerat de companii farmaceutice care fac boala, o elibereaza si dupa vreo cateva  saptamani apare si antidotul. Ei uita insa ca sunt zone in lumea asta mare, unde conditiile de trai sunt mai rele ca in cocina, unde saracia crunta si mizeria, lipsa apei si a alimentatiei sunt niste medii ideale pentru dezvoltarea acestor virusi. Occidentalii, venind in contact cu aceste locuri din varii motive, se imbolnavesc si neavand imunitate naturala la bolile respective incep sa moara pe capete. Totul are logica, nu exista vreo mare conspiratie. Doar cei care nu vor sa inteleaga nu inteleg. In plus masoneria a ajuns sa fie invinovatita pentru tot ceea ce misca in lumea asta. Daca un lider occidental e asasinat, e clar masonii sunt de vina. Daca vreun medic, om de stiinta moare in vreun accident, e evident ca niste forte oculte l-au lichidat. De ce? Doar adeptii conspiratiilor stiu asta.

Asadar fratilor, priviti cu incredere Masoneria, ea reprezinta salvarea noastra.

Anunțuri

7 gânduri despre „Sa sustinem Masoneria. De acolo ne vine salvarea”

 1. NU VA LUATI DUPA MASONI, NU CREDETI IN EI, CREDETI DOAR IN DUMNEZEU. VOI FACE TOT CE IMI STA IN PUTINTA SA FAC LUMEA SA NU SE INCREADA IN MASONI(slujitori ai anticristului). MACAR VOI INCERCA CA PANA LA URMA SE VA INTAMPLA

  1. mai „tinere” sau mai „fosila” ….la asa motto….”fuck you” nici nu ai cum sa-i faci, pe cei ce te cunosc, sa inteleaga in ce trebuie sa creada si in ce nu…ha ha ha
   fuck you

 2. No daca or fi asa buni de ce nu lucreaza pe fata ?

  Dar stim noi ca toate utopiile astea inchipuite de catre om au sfarsit in a impune iadul pe pamant. Asa se agitau si comunistii inainte, ca or sa faca si or sa dreaga si o sa fie raiul pe pamant. Unii dintre ei poate chiar credeau, naivi fiind, ca vor ajunge cetateni ai raiului inca din lumea asta. Dar ce a urmat stim cu totii. Si mai stim ca in spatele celor naivi, care erau doar pe post de carne de tun, se gaseau altii mai vicleni, care stiau mai bine si care ranjeau diavoleste.
  Iar comunismul, nu cumva tot o inventie masonica a fost ?

  Deci fratilor, nu priviti cu incredere masoneria, ca lor oricum nu prea le place sa fie priviti. Tineti-va de lucrurile bune lasate de la cei ce au fost inaintea voastra, tinet-va de Traditia voastra.

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s